Tratamentul cu Ultrasunete pentru slabire faciala este indicat persoanelor care au barbie dubla (asa numita gusa) sau celor care pur si simplu doresc sa aiba fata mai slaba.

Imbina efectul termic provocat de ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din cremele folosite. Ultrasunetele creeaza micro – vibratii invizibile percepute foarte usor de epiderma, care penetreaza 4 -5 cm in grasimea subcutanata, spargand depozitele de grasime. Practic, ultrasunetele creaza un micro – masaj, solicitand mecanic tesuturile care se incalzesc si defibrozeaza grasimea. Tratamentul cu Ultrasunete pentru conturarea fetei, topeste grasimile prin acţiunea mecano-termică, le dizolvă şi le face mult mai uşor de eliminat din organism, îmbunătateste elasticitatea ţesuturilor, faciliteaza pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi creme şi loţiuni de remodelare, cu efect de slabire, accelereaza circulaţia sanguina şi  hidrateaza în profunzime pielea. Efectul este unul de lifting si tonifiere/reconturare a fetei si slabire.

De asemenea, ultrasunetele sunt folosite în tratamentul facial pentru ochi şi contur facial,  lifting facial, anticearcăn, depigmentare,  prin eliminarea acumulărilor de melanină.

carmenspa1

CarmenSpa, Salon de Slabire, Remodelare si Intretinere Corporala Oradea

 

Instagram