Electrostimularea, Slabire si Tonifiere musculara

Ce este electrostimularea musculara?

Toate am auzit despre efectele miraculoase ale electrostimularii. Si toate am fost tentate sa incercam aceasta tehnica de slabit fara efort. Electrostimularea musculara a fost folosita initial in recuperarea musculara a astronautilor dupa intoarcerea din spatiu. Apoi a fost introdusa in spitale, cu functii multiple, in special in tratarea cazurilor de distrugere a nervilor, durere, reabilitare post-accident. In centrele de frumusete, aceasta tehnologie a ajuns la un nivel extreme de avansat, avand rezultate spectaculoase, devansand fitness-ul si chirurgia plastica.
Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze (unele cliente spun ca este la fel de relaxant ca un masaj). Electrostimularea Musculara arde grasimi si Imbunatateste Metabolismul.
Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

De fapt, electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi (shape)  iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei, drenaj limfatic si tranzit intestinal fluent.

Senzatia pe care o ai cand faci electrostimulare este foarte placuta, relaxanta asemeni unui masaj. O sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati. Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila. Dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 7-10 zile. 

Electrostimularea inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului.

Electrostimularea la cald are efecte mult mai rapide si mai vizibile

Beneficiile electrostimularii musculare:

• reda fermitatea muschilor

• arde grasimile de pe corp

• imbunatateste metabolismul

• imbunatateste tranzitul intestinal

• arde calorii
• elimina celulita
• micsoreaza stratul adipos
• pielea isi recapata elasticitatea si aspectul sanatos
• imbunatateste circulatia sanguina.

Tratamentul trebuie efectuat sistematic, fara pauze, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe sapatamana si trebuie sustinut prin urmarea unei diete si consumarea a cel putin 2l apa zilnic. Noi recomandam respectarea unei alimentatii sanatoase care asigura rezultate foarte bune in combinatie cu electrostimularea. Recomandam  sa fie evitate excesele, alimentele cu numar mare de calorii si mesele dupa ora 19.00. Totusi, o dieta echilibrata tinuta corect potenteaza efectele electrostimularii si grabeste slabirea.

Efectul se vede in functie de metabolism si de intensitatea cu care se lucreaza, de surplusul de greutate si daca se urmeaza sau nu o dieta. Nu se slabeste in kilograme, ci in circumferinta. Daca revii imediat la regimul alimentar normal, fara nici un fel de retineri, si daca nu mai faci sedinte de intretinere, incepi sa te ingrasi in aproximativ 3 luni. Sedintele de intretinere se recomanda cam o data pe saptamana.

Articol publicat in revista „Zile si Nopti”  – Electrostimularea musculara – un mod placut de tonifiere si relaxare  dupa o zi incarcata

Electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere,  asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta, pierzandu-se centimetri. Datorita asezarii electrozilor, muschii se contracta si lucreaza perfect, la intensitate optima, pe toata durata sedintei (45 minute), ceea ce la sala este imposibil deoarece intervine oboseala fizica si incetinim ritmul.

In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

 

CarmenSpa recomanda : Electrostimularea Musculara la Cald, in Termocuverta cu Raze Infrarosii,

pentru efecte rapide si spectaculoase. Muschii lucrati la cald (in terocuverta cu raze infrarosii) se subtiaza si se fibreaza mai bine decat muschii lucrati la temperatura mediului ambient, in plus, razele infrarosii topesc stratul de grasime si elimina toxinele din organism, pentru un tratament complet si eficient.

Beneficiati de pachetele deosebit de avantajoase anume gandite pentru a va oferi posibilitatea continuitatii tratamentelor.

Servicii & Pret

Electrostimulare Musculara 

Alegeti un pachet, combina serviciile noastre si vezi rezultatul instant dupa 2/3 sedinte.

Numar de telefon

Program de lucru

Luni – Vineri : 10:00 – 19:00

 

Nu ezitati sa ne vizitati

Adresa: Oradea, Calea Aradului nr 12

Daca aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.