Pachet Mic Silueta Mea

Indisponibil momentan !

 

Important

La impachetarile la termocuverta intra in costul procedurii: bikini, cearceafuri impermeabile si prosoape de unica folosinta!

Abonamentele si Pachetele din Gamele Basic, Basic Plus si DeLuxe sunt valabile intre 4 si 8 saptamani (in functie de numarul de sedinte incluse, aceste săptămâni sunt suficiente pentru a face toate ședințele incluse), se platesc integral, nu se returneaza banii si nu se transmit! Se tine cont de Sarbatorile Legale si de concedii, cand salonul este inchis! si de perioada de menstruatie a clientelor! Detalii in salon! Frecventa sedintelor trebuie sa fie de 2-3/saptamana pentru a obtine rezultatele dorite! Impachetarea pe zone consta in impachetarea trunchiului de sub sani pana peste genunchi. Impachetarea full body consta in impachetarea trunchiului de sub sani pana la glezne si bratele pana la incheieturi.

Niciuna dintre proceduri nu are contraindicatii in ceea ce priveste durata in timp a sedintelor. Aceste tratamente sa fac pana cand clienta are rezultate!

Ca sa fie eficiente, tratamentele corporale trebuie sa dureze un anumit timp/sedinta:
  • vacuum – 30 min.,
  • termocuverta – 40 min.,
  • electrostimulare corporala – 40 min.,
  • presoterapie – 30 min.
Durata Tratamentelor faciale (cu aparate) este, in general, de 15 minute (Radiofrecventa, Microdermabraziune, Electrostimulare, Drenaj Limfatic…).
Abonamentele din Gama Premium Tech sunt Valabile in functie de numarul de sedinte si frecventa sedintelor. Se va stabili in salon! Plata se face integral, nu se returneaza banii si nu se transmit!

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, va rugam verificati lista de preturi.

Important

Inca din anul 2009, de la deschiderea salonului, am pastrat raportul Calitate/Pret, pentru a oferi clientelor posibilitatea de a beneficia de preturile exceptionale la Abonamente si Pachete, anume gandite pentru a se putea continua tratamentele atat cat este nevoie. Pentru Remodelare Corporala este nevoie de un minim de 15 sedinte, cu o frecventa de 2-3/saptamana, din acest motiv avem preturi exceptionale la Abonamente si Pachete!  Tratamentele de Remodelare Corporala efectuate in salonul CarmenSpa nu sunt limitate ca numar de sedinte si durata in timp.

Frecventa procedurilor din Gama Premium Tech este diferita de Gamele Basic, Basic Plus si DeLuxe, de aceea vom stabili in salon numarul de sedinte si durata in timp/persoana.

Instagram