De stiut atunci cand incepi Remodelarea Corporala:

Aparate care actioneaza pe zona mica:

– Himfu – (High-Intensity MultiFocused Ultrasound) – ultrasunete de foarte mare intensitate care se focuseaza in puncte fixe, in shootinguri concentrate, creand vibratii extrem de puternice si ultra-rapide, care bombardeaza celulele adipoase, distrugandu-le. Actioneaza cu valuri cavitationale de inalta frecventa producand microbule ce cresc presiunea in interiorul celulei grase. Dilatarile si comprimarile repetate si rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediata a acestora si o reducere instanta a centimetrilor. Aceste unde focalizate de mare intensitate converg intr-un strat adipos de 1,5cm, 2 cm si 2,5 cm sub nivelul pielii, distrugand celulele adipoase, in jur de 8 pana la 10 milioane de celule grase in 30 minute de tratament.Desi este un Tratament de sine statator, este indicat sa se asocieze cu Drenajul Limfatic (in Presoterapie) si Electrostimularea Musculara.Terapia se face o data pe saptamana + Drenajul Limfatic in salon, dupa care este indicat a se face efort fizic sau macar 20 minute de plimbare.

– CrioRadiofrecventa – Sinergia perfecta intre Radio-Frecventa (temperatura de plus 85 grade) si Crio-Terapie (temperatura de pana la minus 15 grade) ofera Rezultate spectaculoase si Confort Maxim! Temperatura crescuta (+ 85 grade) din interior va interactiona cu temperatura scazuta de la nivelul tegumentului si astfel se va produce socul termic care determina instant fibroconstrictia, adica strangerea tegumentului ca intr-un corset/tightening, cu rezultate de la prima sedinta, inclusiv pe liftarea tegumentului (datorita crioterapiei inserate impreuna cu radiofrecventa).Se lucreaza o singura zona/sedinta! Frecventa poate sa fie de 2-3 sedinte/saptamana! Este un Tratament de sine statator dar se poate asocia cu oricare Procedura din salon! Recomandat a se asocia cu Drenajul Limfatic (in Presoterapie) sau Electrostimularea Musculara.

Aceste Proceduri Topesc un numar mare de adipocite motiv pentru care organismul trebuie ajutat sa le elimine!Proceduri care ajuta la Eliminarea grasimilor:

– Drenajul Limfatic in Presoterapie – actioneaza mecanic pe corp, prin constrictie, incepand din talpi, pe picioare, talie si brate, ajutand organismul sa elimine reziduurile metabolice prin sistemul limfatic!

– Impachetarea in Termocuverta cu Raze Infrarosii – Topeste si Elimina grasimea de pe organism prin Transpiratie, datorita caldurii si a Razelor Infrarosii!

– Electrostimularea Musculara – lucreaza mecanic pe grupele musculare, inclusiv pe zonele pe care s-a lucrat cu HimFu/CrioRadiofrecventa, miscand muschii si implicit grasimea depusa pe zonele respective, ajutand la Eliminare.

Proceduri care lucreaza pe tot corpul:

– Impachetarea in Termocuverta cu Raze Infrarosii – este o noua tehnica de eliminare a lichidelor, grasimilor si reziduurilor metabolice din tesut, realizandu-se astfel, o mai buna circulatie sanguina la nivelul dermei, o activitate imbunatatita la nivel celular, scaderea in greutate si eliminarea celulitei. Este Procedura cu cele mai rapide si mai vizibile rezultate! Se recomanda asocierea cu Electrostimulare Musculara!

– Electrostimularea Musculara Pasiva – cu zero efort fizic se obtine tonifierea, slabirea si remodelarea corporala! Se recomanda asocierea cu Termocuverta!

– DermoCell – Imbina forta de succtiune a vacumului cu doua role mobile care lucreaza concomitent pentru un control complet al Terapiei dubland eficienta tratamentului. In plus, Terapia Led aplicata in acelasi timp, tripleaza efectele tratamentului. Se recomanda asocierea cu Termocuverta sau Electrostimularea Musculara!

– Vacuum Slim Forte – Terapia cu vacuum stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita mai eficient decat oricare alt tratament. Vacuum-ul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor. Stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza tesutul, restabilind fermitatea si reducand pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii (shape). Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice (drenaj limfatic) si venoase. La nivelul pielii, se realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii.Este recomandat strict pentru celulita in stadii foarte avansate.

Terapii care Topesc Grasimea:

– HimFu (pe zona mica)

– CrioRadiofrecventa (pe zona mica)

– Impachetarea in Termocuverta cu Raze Infrarosii (pe tot corpul).

Pe langa Tratamentele facute cu regularitate in salon, clientele trebuie sa respecte cateva reguli care le vor ajuta sa obtina rezultate maxime:- sa nu vina in salon flamande sau satule (exact ca la sala),- sa nu manance minim 90 minute dupa sedinte (tratamentele din salon stimuleaza metabolismul si arderea grasimilor. daca se consuma mancare imediat dupa tratament se incetineste acest proces),- sa consume lichide multe (este nevoie de lichide care sa dreneze grasimea si reziduurile metabolice din organism).

Instagram