Nicicand nu a fost mai usor sa ai pielea frumoasa, curata si catifelata!

Epilarea Definitiva cu Laser este una dintre Tehnologiile care, daca nu ar fi existat, trebuia neaparat inventata :-). Recunosc ca, pana sa am aparatul in salon, nu m-a batut niciodata gandul sa ma epilez definitiv, parandu-mi-se destul de comod sa ma fac acasa, cand aveam timp/chef, cu aparatul de smuls (in ciuda durerii).

Din ianuarie am aparatul de Epilare Definitiva cu Laser Diode 808 nm si pot sa spun ca este una dintre cele mai grozave Tehnologii de Intretinere Corporala!

Laserul nu afecteaza suprafata pielii, motiv pentru care se poate face pe pielea bronzata (cu conditia sa nu fie arsa) si te poti expune la soare/solar la 3-4 zile dupa sedinta de epilare: SE POATE FACE SI VARA!

Aparatul are sistem triplu de racire: NU ARDE, NU DOARE, ESTE SIGUR!

Se pot seta pana la 5 tipuri de piele pe care se poate face terapia: SE FACE PE ORICE TIP DE PIELE!

Rezultatele se vad de la prima sedinta, sedinta in sine dureaza mai putin decat ipl sau spl si, fiind puternic, este nevoie de un numar mai mic de sedinte/zona: ESTE EFICIENT, RAPID, COMOD SI ECONOMIC!

Este ideal pentru oricine doreste sa scape de pilozitate, pentru persoanele care fac foliculita, pentru persoanele care au pilozitate excesiva si se poate face inclusiv pe fata.

Instagram