carmenspa1111

Pentru a avea o silueta frumoasa este nevoie sa parcurgem cativa pasi: detoxifierea organismului pentru un metabolism functional. Aceasta se poate face prin Impachetarile la Termocuverta cu Raze Infrarosii si prin a consuma anumite ceaiuri (eu recomand socul). Ca rezultat al Detoxifierii in Termocuverta se elimina toxinele, grasimile si depozitele de apa – rezultand o silueta mai supla si o piele ferma si catifelata.

O alta varianta de Detoxifiere este Drenajul Limfatic in Presoterapie – cel mai bun aliat in Slabire ajutand la eliminarea toxinelor, retentiei de apa si grasimii in exces. Acest aparat este folosit cu succes in toate clinicile medicale specializate in slabire.

Si nu ultima varianta de detoxifiere este Impachetarea in Argila si Minerale, care, pe langa detoxifierea din interior ne surprinde in mod extrem de placut prin pierderea de cm intr-o singura sedinta: de la 10 cm pana la 44 cm (masuratori facute pe 14 zone). Pe pagina de facebook CarmenSpa sunt distribuite fisele clientelor pentru a va face o idee despre cum au dat jos cm alte persoane.

Impotriva celulitei cel mai bun aliat al nostru este in continuare Vaccum-ul! In timpul acestei proceduri celulita se desprinde de pe muschi, se superficializeaza ca organismul sa o elimine prin sistemul limfatic, iar pielea este exfoliata ducand astfel la o mai buna regenerare. Se pot consuma ceaiul de anason sau ceaiul verde, ambele sunt arzatoare de grasimi. Rezultatul va fi un corp mai suplu, fara coaja de portocala si o piele ferma.

Pentru tonifiere musculara se recomanda Electrostimularea. Este o procedura foarte placuta, relaxanta. Se aplica pe corp electrozii care contracta musculatura in mod constant si corect pe toata perioada sedintei, pentru rezultate exceptionale. Se poate face si la cald pentru rezultate mult mai vizibile.

Deasemenea, in lupta impotriva celulitei si tonifierea pielii, un ajutor binevenit este terapia cu Ultrasunete. Aceasta procedura introduce profund in stratul de piele absolut orice crema dorim: creme anticelulitice pentru slabire/anticelulita sau creme tonifiante/regeneratoare pentru o piele radianta si matasoasa. Aceasta procedura este exceptionala si in tratamentele faciale de intinerire/lifting/tonifiere/depigmentare.

Toate aceste proceduri sunt complementare in tratamentele corporale iar detaliile sunt disponibile in paginile dedicate din site-ul CarmenSpa.

CarmenSpa, Salon Remodelare Corporala Oradea

Instagram