Din cauza caldurii excesive, apetitul nostru este mai scazut. Chiar si o gurmanda inraita parca nu mai vrea mancare gatita, parca e mai dorita acum o salata de legume, niste rosii cu mozzarela, fructe de sezon si…. apa plata multa! Cu lamaie, poate si putina menta!, orice ne mai racoreste putin. Exact ceea ce este recomandat atunci cand dorim sa slabim si sa dam jos stratul acela enervant de celulita!

Deci, sa profitam de canicula si sa slabim!

Chiar si in salon tratamentele sunt mai „prietenoase” acum: la Termocuverta cu Raze Infrarosii se sta cu mainile afara, chiar si atunci cand se face impreuna cu Electrostimulare Musculara. Butonezi telefonul, citesti o revista si… au trecut 45 minute de „antrenament si sauna intensive”. Nimic mai simplu! Rezultate de la prima sedinta! In timpul Electrostimularii se lucreaza doar pe muschi; coloana, ligamentele si incheieturile nu sunt solicitate – clienta sta relaxata pe masa de masaj, fara sa depuna niciun efort fizic.

Important: dupa sedinta de Electrostimulare in Termocuverta (sau doar Termocuverta) nu trebuie sa mananci minim 60 minute – astfel vei arde grasimea de pe corp. Hidratarea este foarte importanta!

f

CarmenSpa, Salon de Slabire, Intretinere si Remodelare Corporala, Oradea, str. Gen. Magheru nr. 13

Tel: 0723 883 045

 

Instagram