Cu Terapia Vacuum Slim Forte se remodeleaza corpul, cu succes,  pe zonele „deficitare” – celulita, grasime in exces, cm in plus, in aceeasi sedinta. Fiecare persoana are macar o zona a corpului de care nu este multumita. Cu ajutorul Vacuum -ului se lucreaza intens pe acea zona (zone), la fiecare sedinta, pana se obtine rezultatul dorit.

In timpul tratamentului se slabeste in mod natural de pe tot corpul si accelerat de pe zonele pe care se lucreaza cu vacuum. In timpul Impachetarilor la Termocuverta cu raze Infrarosii se elimina celulita, toxinele si depozitele de apa. Se vor elimina accelerat grasimile de pe zonele lucrate cu Terapia cu Vacuum, de aceea este important ca, imediat dupa Vacuum sa se faca Impachetare in Termocuverta asociata cu Electrostimulare Musculara. In timpul Impachetarii cu Electrostimulare se ard calorii, ceea ce duce la rezultate uimitoare.

Tratamentul cu Ultrasunete, Impachetarile la Termocuverta cu Raze Infrarosii si Electrostimularea, deasemenea trateaza zonele cu probleme, fiind complementare tratamentului cu Vacuum.

Rezultatele incep sa se vada de la primele sedinte. Tratamentele de Remodelare Corporala efectuate in salonul CarmenSpa nu sunt limitate ca numar de sedinte si durata in timp.

photo3

CarmenSpa, Salon Remodelare Corporala Oradea

Instagram