E bine de stiut ca, pentru a avea silueta dorita la un anumit eveniment din viata (nunta, revelion, botez… concediu… sau pur si simplu) trebuie sa incepem Remodelarea Corporala cu cel putin 3 luni in avans, sau chiar mai mult, in functie de kg si cm de care vrem sa scapam si de gradul celulitei existente.Vestea buna este ca, acum, avem Impachetarile in Argila si Minerale, care ne ajuta ca, intr-o singura sedinta, sa pierdem vizibil cm de pe toate zonele. Se pierd aproximativ 10 cm (Am avut clienta care a pierdut 44,5 cm, una 34 cm, alta 25…) intr-o singura sedinta care dureaza 45 minute (cumulat de pe mai multe zone) si efectul (rezultatul) se pastreaza pana la 30 zile.  De asemenea este indicata atunci cand incepi o dieta sau un  program de slabit, sau pur si simplu pentru ca doresti sa slabesti si sa ai o piele catifelata si tonica.

Este o impachetare intr-o solutie unică de argilă bogată în minerale care ajută la detoxifierea corpului și la eliminarea toxinelor și, în același timp, comprimă țesuturile adipoase pentru a pierde instant din centimetri, pentru un efect de modelare a corpului. Se fac masuratori inainte de sedinta si dupa sedinta. Pe pagina de facebook CarmenSpa sunt distribuite fisele clientelor pentru a vedea aproximativ cum au dat jos cm alte persoane.

Apoi se poate continua cu Tratamentele obisnuite. Trebuie tinut cont de faptul ca, in primele saptamani se regleaza metabolismul iar celulita (in cazul vacuum-ului) va fi mai vizibila dupa primele sedinte, se incepe procesul de eliminare abia de la a 6/7-a sedinta. Din aceste motiv este indicat a se asocia Vacuum-ul cu Impachetarile la Termocuverta cu Raze Infrarosii care are rolul de a accelera eliminarea grasimii (celulitei) din organism. Electrostimularea Musculara in Termocuverta ajuta la topirea grasimii si  fibreaza musculatura.  Aceste tratamente se fac de 3/saptamana atat timp cat este nevoie, nu au contraindicatii in ceea ce priveste durata in timp a sedintelor.

In salonul CarmenSpa tratamentele sunt personalizate in functie de nevoile fiecarei cliente: sfaturi in nutritie si exercitii fizice necesare, pe langa tratamentele de remodelare corporala. De asemenea, in salon exista trei game de tratamente, astfel fiecare clienta poate sa aleaga gama care i se potriveste cel  mai bine, pentru rezultate exceptionale. Aparatura si cremele folosite in salon sunt de ultima generatie si calitate exceptionala.

Detalii in paginile site-ului sau la telefon: 0723 88 30 45 (Carmen).

7502

CarmenSpa, Salon Remodelare Corporala Oradea

Instagram