Chiar daca e deja vara si mergem la plaja, putem sa facem vacuum. Asa cum am mai scris si cu alta ocazie, nu aparatul de vacuum invineteste ci persoana care il foloseste. De obicei, daca sedinta de vacuum este facuta corect, nu se invinetesc decat persoanele foarte sensibile, si acelea doar pe portiuni foarte mici si doar niste pete cat buricele degetelor.

Sa nu uitam Electrostimularea Musculara care, pe timpul verii, este cea mai „populara’ dat fiind faptul ca nu lasa nicio urma, doar ne tonifica musculatura si arde grasimile de pe muschi.

Impachetarile la Termocuverta cu Raze Infrarosii „Stop Celulita” care deasemenea nu lasa urme, in schimb topesc grasimile, tonifica pielea si energizeaza organismul –  elimina toxinele si surplusul de apa din organism. Daca va sperie gandul ca este cald la termocuverta… nu este chiar asa! in termocuverta este cald, dar capul ramane afara si se respira aerul din incapere – in jur de 25 grade, temperatura din salon.

O alta procedura fara vanatai este tratamentul cu Ultrasunete. Nu doare, nu invineteste doar topeste grasimile si tonifica la maxim pielea. Este cea mai eficienta procedura de tonifiere a pielii!

Toate aceste proceduri sunt descrise pe larg in paginile dedicate din site, iar preturile, ofertele si promotiile le gasiti in pagina tarife.

f645134cb928982e13f4c53dddd871df_1_large

CarmenSpa, Salon Remodelare  Corporala Oradea

Instagram