Este bine stiut ca organismul nostru este” setat” ca in timpul iernii sa acumuleze grasime, de aceea e foarte bine sa nu uitam remodelarea corporala chiar si atunci cand ne imbracam mai gros.

Doamnele care au de slabit mai multe kg trebuie sa stie ca, daca incep remodelarea corporala in decembrie, in timpul festinului de Craciun si Revelion au sanse mai mari sa nu faca depozite de grasime daca isi fac tratamente de remodelare corporala. In primul rand pentru ca metabolismul functioneaza mai bine datorita remodelarii si detoxifierii organismului, si apoi mai este si „stimularea” gen: „daca tot dau banii pe aceste tratamente, atunci sa fiu mai atenta la cat si ce mananc”.

Din aceleasi motive este recomandat ca persoanele care au obiceiul sa puna kg in plus in perioada sarbatorilor, sa-si faca obiceiul ca, macar in acea perioada, sa faca tratamente de remodelare corporala – datorita detoxifierii organismului si a drenajului limfatic, metabolismul va fi mai accelerat si nu se vor acumula kg.

Intotdeauna in primavara clientele au cateva kg in plus acumulate in perioada iernii… si de fiecare data isi propun ca in iarna sa nu uite de remodelare… si de fiecare data… uita!, pana in primavara.

photo(3123)

CarmenSpa, Salon de Slabire si Remodelare Corporala Oradea

Instagram