Se poate slabi cu tratamente de remodelare corporala si in timpul alaptarii.

Este vorba despre Impachetarile la Termocuverta cu raze Infrarosii „Stop Celulita” impreuna cu Electrostimulare Musculara si Drenajul Limfatic in Presoterapie.

Drenajul Limfatic in Presoterapie este o procedura la care nu se folosesc creme, aspect foarte important de care tin cont mamicile care nu vor sa ajunga nimic strain in lapte. In timpul Drenajului Limfatic se lucreaza pe picioare (incepand din talpi), pe talie si brate. Prin presiunea (foarte placuta) pe care aparatul o face pe corp, elimina toxinele din organism, retentia de apa si excesul de grasime, in acelasi timp contractand musculatura. La finalul sedintei clienta simte o stare de bine, picioarele sunt mai usoare, si intreg oragnismul este relaxat.

Impachetarea se face fara crema, astfel nu ajunge nimic strain in lapte, si se lasa afara partea de sus a corpului, in acest fel nu este afectata lactatia. Impachetarea la Termocuverta este echivalenta cu un antrenament usor, se ard aproximativ 300 calorii pe sedinta.

In timpul Impachetarii clienta transpira abundent, slabind, iar electrostimularea ii tonifica musculatura (mai ales muschii abdominali sunt lasati dupa sarcina) ajutand-o sa revina la forma initiala in scurt timp. Electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat.

Electrostimularea inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului. Este un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei, drenaj limfatic si tranzit intestinal fluent.

Important: pentru rezultate mai bune dupa tratamentele efectuate la salon se recomanda a nu se consuma alimente minim o ora! Organismul este obosit si pentru a-si reface energia arde grasimile de pe corp, daca avem mancare in stomac, va arde mancarea! Hidratarea este importanta si inainte si dupa sedinte!

2

CarmenSpa, Salon de Slabire si Remodelare Corporala Oradea

Instagram