In timpul sarcinii si imediat dupa nastere, in perioada de alaptare, organismul sufera diferite transformari care lasa urme vizibile asupra siluetei.

Dupa intreruperea alaptatului se pot incepe deja tratamentele corporale de slabire, anticelulitice si de tonifiere a musculaturii si pielii. Nu este intotdeauna usor, dar nici imposibil. Cu o dieta adecvata, in functie de kg pe care clienta trebuie sa le dea jos, si tratamente personalizate in functie de necesitatile clientei, se poate ajunge la o silueta de invidiat. Terapia cu Vacuum Slim Forte este un puternic aliat atunci cand celulita este avansata. Prin vacuumare acest strat de grasime este desprins de pe muschi si superficializat pentru a putea fi eliminat de catre organism prin transpiratie. In paralel este recomandat a se face sedintele de Impachetari la Termocuverta cu Raze Infrarosii – razele infrarosii penetreaza in profunzime stratul de grasime, topindu-l din interior spre exterior, ajutand la o mai buna eliminare a celulitei. Pentru tonifierea pielii este recomandat a se face tratamente cu Ultrasunete – se stie ca terapia cu ultrasunete este singurul procedeu care penetreaza orice crema introducand-o adanc in piele (4-5 cm), ducand astfel la topirea grasimilor si tonifierea vizibila a pieleii. Tonifierea musculara se obtine prin Electrostimulare Musculara (de preferat la cald, pentru rezultate optime) – este o procedura placuta si relaxanta, in timpul careia musculatura este contractata corect si la intensitate optima.

Sa nu uitam vergeturile, care inevitabil apar la majoritatea femeilor, dupa nastere. Acestea se pot reduce vizibil, dar nu definitiv. Vaccumarea ajuta prin intensificarea circulatiei sanguine la refacerea stratului de colagen, impachetarile la termocuverta cu raze infrarosii le diminueaza vizibil daca se folosesc in timpul procedurii creme speciale anti-vergeturi, deasemenea tratamentul cu ultrasunete sterge vizibil vergeturile.

Detalii complete in paginile dedicate fiecarei proceduri.

14540765004173 - Copie

Instagram