Detoxifierea organismului (in Termocuverta cu Raze Infrarosii) este benefica atat pentru sanatate cat si pentru slabire, anticelulita si remodelare corporala. In timpul detoxifierii se elimina toxinele din organism, se topeste/elimina stratul de grasime (celulita) si se elimina excesul de apa. In urma detoxifierii organismul functioneaza mai bine, tranzitul intestinal si arderile (metabolismul) sunt accelerate dandu-ne o stare de bine, si se pierd kg si cm. Detoxifierea nu este recomandata doar persoanelor grase. O persoana slaba poate sa aiba celulita, sa nu ii functioneze bine tranzitul intestinal si sa aiba musculatura flasca. Este stiut ca pielea este sustinuta de muschi, daca acestia nu sunt tonici pielea nu arata bine, nu este intinsa.

Electrostimularea Musculara la cald (in Termocuverta cu Raze Infrarosii) stimuleaza tranzitul intestinal (electrozii atasati pe abdomen stimuleaza tranzitul intestinal), accelereaza drenajul limfatic (electrozii atasati pe picioare, abdomen si brate) conducand grasimea topita in timpul sedintei catre ganglionii limfatici pentru a fi eliminata mai repede, si tonifica musculatura prin repetarea timp de 45 minute a contractiilor musculare corect si la intensitate optima pe toata durata tratamentului. Pe durata intregii sedinte sunt antrenate toate grupele musculare in acelasi timp (abdomen/fese, picioare, brate).  Facuta la cald, electrostimularea are efecte mult mai vizibile, stratul de grasime se topeste mai bine, fibra musculara fiind mai vizibila, pielea este mai catifelata, mai intinsa si luminoasa. In timpul Electrostimularii se lucreaza doar pe muschi, coloana, ligamentele si incheieturile nu sunt solicitate – clienta sta relaxata pe masa de masaj, fara sa depuna niciun efort fizic.

Aceasta procedura se face de 2-3 ori/saptamana, minim 12 sedinte, rezultatele incepand a se vedea de la a 5-a sedinta. In functie de cm (kg) care trebuie pierduti, se pot face mai multe sedinte, pana la obtinerea rezultatului dorit. Cremele folosite in Termocuverta sunt deasemenea importante, sunt creme bune arzatoare de grasimi, detoxifiante, termosudante si tonifiante. Cele mai complexe creme folosite in salonul CarmenSpa sunt cremele Bruno Vassari.

Detoxifierea este un mod sanatos de a slabi, fiind benefica pentru organism din toate punctele de vedere.

Important pentru rezultate optime: nu se vine in salon cu stomacul plin si nu se mananca minim o ora dupa terminarea sedintei: organismul fiind obosit va arde calorii pentru refacerea energiei, daca exista mancare in stomac, va arde mancarea, nu grasimea de pe corp!

deal-v1340653498

CarmenSpa, Salon Remodelare Corporala Oradea

Instagram