Durata unei sedinte de remodelare corporala este importanta! Ca un tratament de remodelare corporala sa fie eficient este nevoie sa dureze un anumit timp: vacuum – 30 min., ultrasunete – 30 min., impachetare la termocuverta – 45 min., presoterapie – 40/60 min., electrostimulare – 45 min. Pe durata unei sedinte (vacuum, ultrasunete) se aloca un timp pentru fiecare parte pe care se lucreaza, cu cat este mai scurta sedinta, cu atat se „fura” din rezultat. E destul de clar ca in 20 minute nu poti sa faci cat faci in 30 minute, apoi daca tot ai facut efortul si ai ajuns pana la salon nu vad de ce nu ai putea aloca 10 minute in plus pentru a obtine rezultate bune. In timpul sedintei de termocuverta, o clienta cu probleme de metabolism va transpira abia dupa 35 min. Din nou e timp pierdut sa stai doar 30 minute si sa iesi din termocuverta chiar inainte de a transpira. Ceea ce e bine de stiut e ca, in urma transpiratiei abundente se slabeste pana la 500 g, din care se pun la loc aproximativ 300 g, deci oricum ramai in minus cu 200 g. Asta cu conditia sa transpiri! La impachetarile la termocuverta este OBLIGATORIU sa se foloseasca bikini de unica folosinta si cearceafuri impermeabile de unica folosinta, acestea fiind incluse in costul procedurii. NU este suficienta stergerea termocuvertei intre doua cliente, se faciliteaza transmiterea bolilor de piele! Frecventa sedintelor trebuie sa fie de 3/saptamana, pana cand clienta este multumita de rezultate (nu au restrictii in timp), apoi se continua cu una/saptamana pentru intretinere.

Clientelor care au probleme in a elimina celulita in timpul sedintelor de vacuum/ultrasunete, li se recomanda asocierea cu impachetari la termocuverta (in timpul acestei proceduri se transpira intens, razele infrarosii topesc stratul de grasime in profunzime), astfel obtinandu-se un rezultat mai bun. Dupa terminarea tratamentelor de remodelare corporala organismul continua sa functioneze corect eliminand celulita si scazand in kg si in cm. Celulita revine doar daca se fac excese alimentare, in cazul unui stil de alimentare corect sunt sanse mari sa nu mai revina. Cremele folosite in timpul tratamentelor sunt foarte importante! Sunt creme profesionale, arzatoare de grasimi cu efect anticelulitic, de subtiere a corpului si tonifiere a pielii. Rezultatele se vad de la prima sedinta: pielea este mai luminoasa, catifelata si tonica.

Important pentru rezultate optime: nu se vine in salon cu stomacul plin si nu se mananca minim o ora dupa terminarea sedintei: organismul fiind obosit va arde calorii pentru refacerea energiei, daca exista mancare in stomac, va arde mancarea, nu grasimea de pe corp! O alimentatie sanatoasa asociata cu tratamentele facute la salon, da intotdeauna rezultate mai bune decat fiecare separat!

In perioada in care se fac tratamente de Slabire/Remodelare Corporala, uneori se ajunge la stagnare, dupa o perioada in care slabesti, ajungi la perioada de stagnare. In aceasta perioada sunt cliente care renunta si, in cel mai bun caz raman cu kg pe care le au in momentul respectiv (de cele mai multe ori clienta se ingrasa la loc daca nu a depasit acel „prag de stagnare”). Pe de alta parte sunt clientele care nu renunta! Este indicat sa micsorezi putin portiile de mancare, sa incepi sa faci putina miscare (in cazul in care nu ai facut pana in acel moment) si sa continui tratamentele la salon. Dupa depasirea acestei perioade, clienta incepe sa slabeasca din nou!

7512

CarmenSpa, Salon Remodelare Corporala Oradea

Instagram