Daca esti clienta CarmenSpa, si aduci o clienta platitoare de abonament, primesti Gratuit! o sedinta de electrostimulare!

Bonus de fidelitate! – Clientele fidele primesc proceduri Gratuit!

Atunci cand incepem tratamente de remodelare corporala trebuie sa fim constiente de cate kg avem de slabit si sa nu asteptam minuni peste noapte. Astfel o clienta care are 5 kg in plus va avea nevoie de mai putin sedinte decat o clienta care are 20 kg in plus. La fel, clienta cu 20 kg in plus trebuie sa faca un efort suplimentar in a respecta o dieta, pe cand celei cu doar 5 kg in plus ii este suficient sa fie putin mai atenta la ce mananca si orele la care mananca. Si rezultatele apar si surprind in mod placut de fiecare data!

Pentru Remodelare Corporala este nevoie de un minim de 15-21 sedinte, cu o frecventa de 3/saptamana, din acest motiv avem preturi exceptionale la abonamente! Beneficiati de preturile exceptionale la abonamente si pachete, anume gandite pentru a se putea continua tratamentele atat cat este nevoie. Tratamentele de Remodelare Corporala efectuate in salonul CarmenSpa nu sunt limitate ca numar de sedinte si durata in timp.

La Pachete primiti 6/9 sedinte Gratuit! Pachete de 18+6 gratuit sau 30+9 gratuit!
Pachetele contin toate procedurile complementare de care e nevoie pentru a slabi, a scapa de celulita, a contura frumos silueta si a tonifia musculatura si pielea.
 
Ca sa fie eficiente, tratamentele corporale trebuie sa dureze un anumit timp/sedinta:
vacuum – 30 min.,
ultrasunete – 30 min.,
termocuverta – 45 min.,
electrostimulare – 45 min.
La impachetarile la termocuverta intra in costul procedurii bikini, cearceafuri impermeabile si prosoape de unica folosinta!
1380270664629 - Copy
CarmenSpa, Salon Remodelare Corporala Oradea, Gen. Magheru nr. 13
Detalii www.CarmenSpa.ro pagina Tarife
Instagram