O data cu sosirea Primaverii mult asteptate, incepem sa ne pregatim pentru vara: rochii, pantaloni scurti, costume de baie… nunti, botezuri. Se poate Slabi in mod Sanatos, fara infometare sau medicamente/ceaiuri de slabit!

Pentru a avea un Corp Suplu, Tonifiat si Fara Celulita este important sa lucram asupra corpului si din interior: Detoxifierea! Eu recomand Detoxifierea prin Drenaj Limfatic in Presoterapieeste Drenajul Limfatic Perfect, efectuat ca la carte! Aparatul de Presoterapie face compresie in talpi, pe picioare pana in zona inghinala, pe talie si pe brate, in acelasi timp, 40 de minute. Este o Procedura extrem de eficienta, sanatoasa si cu multiple efecte benefice asupra Organismului si a Siluetei! Se simte ca un masaj intens pe zonele lucrate si este o senzatie extrem de placuta!

O alta modalitate de Detoxifiere a Organismului este Impachetarea in Argila si Minerale: se Slabeste pe loc minim 10 cm, si se Detoxifica Organismul din Interior, urmand ca in urmatoarele 2-3 zile sa se mai piarda cativa cm. Deasemenea este o Procedura Sanatoasa si sigura: toate ingredintele din solutia de Argila si Minerale sunt naturale si hipoalergenice!

Rezultatele Detoxifierii sunt:

Deblocarea si Accelerarea Metabolismului,

Eliminarea Toxinelor din Organism,

Eliminarea Celulitei si Reconturarea Siluetei,

Eliminarea Retentiei de Apa,

Slabirea in Centimetri si Kilograme,

Tranzit Intestinal bun,

O stare de bine generala!

Ambele Proceduri se completeaza cu celelalte Proceduri din Salon: Electrostimulare Musculara, Impachetari in Termocuverta cu Raze Infrarorii, Vacuum si Ultrasunete!

Mai multe detalii in paginile dedicate de pe site.

1

CarmenSpa, Salon de Slabire, Remodelare si Intretinere Corporala, Oradea, Gen. Magheru nr 13, Tel: 0723 883 045

 

 

Instagram