Cand incepem un Tratament Anticelulitic, de Slabire/Remodelare Corporala, este bine sa tinem cont de cateva aspecte:

Unele persoane, desi plinute, nu au celulita vizibila (coaja de portocala), au pielea intinsa si musculatura tare. Pentru aceste persoane este mai indicat sa-si faca Tratament cu Presoterapie combinat cu Impachetari la Termocuverta cu Raze Infrarosii si Electrostimulare, sau doar Impachetari si Electrostimulare (in functie de cat de mult trebuie sa slabeasca). Nu inseamna ca Vacuum-ul nu le ajuta, inseamna doar ca sunt norocoase si pot Slabi mai simplu.

Acele persoane care au coaja de portocala vizibila vor raspunde mai repede la Tratamentul Cu Vacuum, combinat cu Impachetari la Termocuverta cu Raze Infrarosii si Electrostimulare Musculara.

Deasemenea, persoanelor care au la dispozitie un timp mai scurt (dintr-un motiv anume au inceput Remodelarea/Slabirea prea tarziu, inainte de a merge in concediu, sau a avea un eveniment important) li se recomanda Presoterapia combinata cu Impachetari si Electrostimulare, sau doar Impachetarile cu Electrostimulare Musculara. Cu Terapia cu Vacuum dupa primele sedinte celulita va fi mai vizibila, abia dupa a 5-a sau chiar a 7-a sedinta se incepe eliminarea… deci, daca nu exista timp suficient la dispozitie pentru a elimina celulita, este recomandat sa se faca un Tratament care elimina direct celulita (chiar daca mai lent), fara a o accentua inainte.

Toate aceste Proceduri sunt descrise mai pe larg in Paginile dedicate de pe site, iar preturile se gasesc in pagina Tarife de pe site. Bineinteles ca intotdeauna exista exceptii, din acest motiv, atunci cand vine o clienta in salon, de comuna acord stabilim ce Tratamente va face, se pot face tot felul de combinatii intre Proceduri, (nu insist pe o anumita Terapie sau o anumita Gama, eu doar expun ceea ce pot oferi, urmand ca ultimul cuvant sa-l aiba clienta).

 

remodelare

 

CarmenSpa Oradea, Salon de Slabire, Remodelare si Intretinere Corporala, Gen. Magheru 13

 

Instagram