Cea mai Eficienta Procedura de Slabire, Tonifiere Musculara si Anticelulita este Impachetarea in Termocuverta cu Raze Infrarosii si Electrostimulare Musculara.

In timpul procedurii se Slabeste Accelerat de pe zonele cu grasime (celulita) si in mod natural de pe restul zonelor. Nu se va slabi din masa musculara, aceasta doar se va tonifia vizibil!

Procedura este pe cat de eficienta, pe atat de placuta si relaxanta! Am cliente care, in timpul procedurii, vizioneaza filme pe telefon, asculta muzica in casti sau navigheaza pe internet.

Impachetarile la Termocuverta InfraRed intensifica circulatia sangelui, ajuta la eliminarea toxinelor, incetineste integrarea grasimilor in tesuturi, elimina celulita si tonifica/catifeleaza pielea. Se recomanda folosirea pentru disparitia celulitei persistente de pe abdomen, fese si coapse, brate si tors, respectiv pentru prevenire. Impachetarea la Termocuverta este echivalenta cu un antrenament usor, se ard aproximativ 300/500 calorii/sedinta. Sunt ideale pentru subtierea si tonifierea corpului, avand un puternic efect anticelulitic. Datorita Razelor Infrarosii si a cremelor cu ingredientelor de cea mai buna calitate, chiar si clientele care in mod normal au probleme in a transpira, cu aceasta procedura transpira si au rezultate uimitoare! Prin transpiratia abundenta se face Detoxifierea Corpului – ceea ce duce la pierderea de cm, reglarea metabolismului si restartarea arderilor!

Pentru efecte si mai bune si Tonifiere Musculara adaugam si Electrostimulatorul – datorita Razelor Infrarosii din Termocuverta si a caldurii intense grasimea este topita mai intens si muschii se tonifica si se sculpteaza mai rapid si mai vizibil, aportul de calorii arse/sedinta dublandu-se!

Electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere,  asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta, pierzandu-se centimetri. Datorita asezarii electrozilor, muschii se contracta si lucreaza perfect, la intensitate optima, pe toata durata sedintei (45 minute), ceea ce la sala este imposibil deoarece intervine oboseala fizica si incetinim ritmul.

Aceasta Procedura este recomadata tuturor categoriilor de cliente! Se recomanda a nu se consuma mancare minim 90 minute dupa terminarea procedurii!

ok

CarmenSpa Salon de Slabire, Remodelare si Intretinere Corporala in Oradea, str. General Magheru nr 13, parter, ap. 4, telefon 0723883045

Instagram