Slabeste rapid, minim 10 cm intr-o singura sedinta. E ideal inainte de un eveniment important la care doresti sa fii supla si sa ai o piele de invidiat!

Tratamentul Soc este o impachetare in argila si minerale, care timp de 45 minute actioneaza asupra corpului,ducand  la detoxifierea corpului și la eliminarea toxinelor și, în același timp, la comprimarea țesuturilor adipoase pentru a pierde instant din centimetri, pentru un efect de modelare a corpului.

Inainte de impachetare, clienta este masurata pe mai multe zone, eu masor doar zonele cu probleme nu toate zonele indicate de catre furnizori (la cererea clientei pot sa fac masuratori pe toate zonele din fisa) iar la terminarea celor 45 minute masor din nou zonele respective. Cei 10 cm sunt de pe mai multe zone! Am facut deja tratamentul in salon pe mine (13 cm) si pe alte cliente. Facand o medie, cel mai putin a dat jos o clienta cu 9,5 cm si cel mai mult 34 cm.

Tratamentul este placut, nu doare, nu pisca, nu e prea cald, nu e prea rece! Am cliente care dorm pe durata tratamentului.

Acesti centimetri care se pierd intr-o sedinta (prima) se pastreaza pana la 30 de zile (cu conditia sa nu se faca excese alimentare, sa se reduca consumul de cafea la una/zi, nu apa minerala, zahar, sare, ceai, cina tarzie si imbelsugata…. In principiu, tot ceea ce trebuie evitat daca doresti sa ramai sanatos si sa iti pastrezi silueta si tonusul). Se recomanda consumul de apa (plata sau de la robinet) pentru a ajuta eliminarea toxinelor.

Dupa incheierea tratamentului de la salon, solutia de argila va ramane in piele, iar procesul de detoxifiere si compactare poate continua pentru inca trei sau patru zile, in care este posibil sa mai pierzi cativa centimetri.

Eu nu am reusit sa ma mai masor (dar am simtit la haine ca imi sunt mai largi), in schimb o clienta a mai dat 4 cm din talie (recunosc ca am fost surprinse amandoua), o alta 2,5 de pe solduri.

Se pot face pana la 5-10 sedinte, daca doreste clienta, la interval de 7-10 zile. La aceste sedinte nu se mai fac masuratori, ele sunt doar pentru a prelungi si intensifica efectul primei impachetari.

Acest tratament este minunat daca doresti un rezultat rapid (inainte de un eveniment), daca incepi o dieta sau un program de slabit si doresti un impuls, daca vrei sa incerci ceva nou. Calitatea produselor se vede si prin faptul ca pielea este mai tonica si catifelata, se atenueaza vergeturile si se topeste celulita.

17498941_1210127419085415_1766471370314040603_n

CarmenSpa, Salon de Slabire, Remodelare si Intretinere Corporala Oradea, Gen. Magheru nr. 13, tel 0723883045

Instagram