Datorita faptului ca adolescentele sunt inca in crestere, corpul lor suferind in continuare transformari, Tratamentele de Remodelare Corporala trebuie sa fie blande.

Pe langa sport si alimentatie corespunzatoare, se recomanda Electrostimularea Musculara si Termocuverta cu Raze Infrarosii – un Tratament foarte placut si deloc invaziv. Termocuverta are trei  zone independente si separabile de temperatura ce face posibila personalizarea programelor de reducere a grasimi de pe abdomen, umeri si picioare. Realizata foarte sigur in ceea ce priveste controlul voltajului, ca si functionalitati specifice sunt incluse un control separat al temperaturii pe cele 3 zone, un dispozitiv de siguranta, o textura rezistenta la apa. Aceasta procedura duce la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetri. Termoterapia – impachetari in termocuverta – nu ajuta doar la slabire, pentru ca prin efectele impachetarilor beneficiati si de detoxifierea organismului, imbunatatirea radicala a starii de bine, este echivalenta cu un antrenament usor, se ard aproximativ 300 calorii pe sedinta, eliminarea surplusului de lichide, amelioreaza intinderile musculare si durerile de articulatii, imbunatateste aspectul pielii si, (desi capul este afara din termocuverta) ajuta impotriva acneii – se transpira inclusiv la fata, curatand porii din interior spre exterior, pentru o piele curata si luminoasa, eliminand excesul de sebuum.

Celor care au deja vergeturi, in Termocuverta li se aplica o crema profesionala antivergeturi care intensifica circulatia sangelui, ajuta la eliminarea toxinelor si refacerea colagenului. Se recomanda folosirea pentru diminuarea vergeturilor, respectiv pentru prevenire. Celor care doresc sa slabeasca si sa scape de celulita li se vor aplica creme cu Ciocolata, Scortisoara sau Bruno Vassari.

Drenajul Limfatic efectuat cu Aparatul de Presoterapie duce la o Detoxifiere Completa, eliminand, prin sistemul limfatic, reziduurile metabolice, toxinele, retentia de apa si, foarte important, Celulita! Am observat pe unele site-uri ca acest aparat este numit „moartea celulitei” deoarece este un Tratament Anticelulitic eficient.

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze.
Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei, drenaj limfatic si tranzit intestinal fluent. Datorita asezarii electrozilor, muschii se contracta si lucreaza perfect, la intensitate optima, pe toata durata sedintei (45 minute), ceea ce la sala este imposibil deoarece intervine oboseala fizica si incetinim ritmul.

Se recomanda ca minim 60 minute dupa proceduri sa nu se consume alimente deoarece organismul este obosit si, pentru a reface energia, va arde grasimile de pe corp, daca avem mancare in stomac, va arde mancarea.

Young beautiful woman in cotton underwear sitting on white background

CarmenSpa, Salon de Slabire/Remodelare si Intretinere Corporala Oradea, str. Gen. Magheru nr. 13

Instagram