Aparatele folosite in salonul CarmenSpa, sunt Aparate Profesionale Standard folosite de ani de zile, cu succes, in Saloanele de Remodelare Corporala.

Toate Procedurile efectuate cu aceste Aparate de uz Profesional sunt pentru: Slabire, Anticelulita, Antivergeturi, Remodelare si Reconturare a Corpului, Tonifierea Corpului/Muschilor si a Pielii, Intretinere Corporala.

Procedurile efectuate cu Aparatele din salon sunt Proceduri de sine statatoare (sunt eficiente fiecare in parte), si sunt complementare una pentru cealalta, ele putand fi facute una dupa alta in aceeasi zi.

Cremele folosite in salonul CarmenSpa sunt Creme Profesionale de calitate:

Cremele Bruno Vassari (Gama DeLuxe) sunt Creme Profesionale Exclusiviste care de ani de zile sunt Cremele cele mai Premiate din Europa, atat pentru Remodelare Corporala cat si Facial.

Cremele Lady Stella (Gamele Basic si Basic Plus) sunt creme care, deasemena, de ani de zile sunt premiate in Ungaria ca fiind cele mai bune Creme Profesionale  pentru Remodelare Corporala.

Aceste Creme Profesionale acopera cu succes toata gama de cerinte in Remodelare Corporala: Slabire, Anticelulita, Antivergeturi, Remodelare si Reconturare a Corpului, Tonifierea Corpului/Muschilor si a Pielii, Intretinere Corporala.

Aparatele si Cremele lucreaza impreuna pentru Rezultate Garantate!

Nici Procedurile, nici Cremele nu sunt limitate ca numar de sedinte sau timp!

Clientele trebuie sa respecte programarile (nu se poate la fara frecventa) si sa adopte un stil alimentar sanatos. Nu sunt adepta infometarilor sau a dietelor drastice, dar o alimentatie adecvata este necesara.

Screenshot_2017-08-25-21-08-40-1

CarmenSpa, Salon de Slabire, Remodelare si Intretinere Corporala in Oradea, str. General Magheru nr 13, parter, ap. 4. Telefon 0723883045

Instagram