In Tratamentele de Slabire/Remodelare Corporala crema folosita este foarte importanta.
De exemplu, in timpul procedurii cu Vacuum zona tratata este exfoliata, circulatia sangelui este intensificata si crema folosita este absorbita in proportie de pana la 90%, de aceea cu cat folosim o crema de calitate superioara, cu atat rezultatele sunt mai vizibile. Cremele Profesionale au efecte de lunga durata (motiv pentru care nu este recomandat dusul decat la cateva ore dupa terminarea sedintei). Daca se foloseste o crema cu ardei iute, la cel putin doua ore dupa sedinta, la efort fizic,  inca se mai simte zona incalzita (nu in mod neplacut). Cremele Bruno Vassari actioneaza pana la 8 ore dupa terminarea sedintei, facand tratamentul anticelulitic extrem de eficient.

Procedura cu Ultrasunete imbina efectul termic provocat de ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din creme anticelulitice. Ultrasunete creeaza micro – vibratii invizibile percepute foarte usor pe epiderma, care penetreaza 4 -5 cm in grasimea subcutanata, spargand depozitele de grasime calcifiate.

 In timpul Impachetarilor la Termocuverta cu Raze Infrarosii aceste creme sunt absorbite profund in stratul de piele si, sub actiunea razelor infrarosii (care penetreaza stratul de grasime in profunzime) topesc stratul de grasime, ajutand procesul de eliminare a-l grasimilor si, implicit, detoxifierea organismului.
Crema profesionala anticelulitica cu Cafea – Gama Basic
 Crema Profesionala cu Cafea este o crema anticelulitica anume pentru tratamentele profesionale, cu efect anticelulitic si reductor. Intra foarte bine in piele, catifeleaza si da fermitate pielii.
 
Crema profesionala cu Ardei Iute – Gama Basic Plus  
Crema profesionala cu Ardei este o crema care stimuleaza puternic circulatia sangelui, arde grasimile si tonifica pielea. Zona pe care se lucreaza se incalzeste puternic (nu in mod neplacut), senzatie ce dureaza pana la doua ore, atat cat actioneaza crema asupra pielii, pe langa efectul anticelulitic, confera pielii fermitate si catifelare.
 
Crema profesionala Bruno Vassari – Gama DeLuxe                     Cremele Profesionale Bruno Vassari (crema anticelulitica, de subtiere si tonifiere a pielii, cu efect de pana la 8 ore), sunt creme profesionala de ultima ora care pe langa efectele anticelulitice si reductoare, tonifica si catifeleaza pielea in cel mai scurt timp posibil.

Cremele Profesionale de Remodelare Corporala Bruno Vassari sunt creme de ultima generatie, complexe, cu ingrediente de calitate care dau rezultate uimitoare, motiv pentru care sunt folosite cu succes in salonul CarmenSpa. Sunt creme complexe puternic arzatoare de grasimi, cu efect anticelulitic si de subtiere, catifelare si tonifiere a pielii. Cremele Profesionale Bruno Vassari acopera cu succes toata gama de cerinte in remodelarea corporala.

Datorita compozitiei de calitate, cremele profesionale au un excelent rezultat in arderea si eliminarea grasimilor, intensifica circulatia sangelui ajutand drenajul limfatic, catifeleaza si tonifica pielea. Rezultatele vor fi: un corp frumos, fara celulita, si o piele ferma, luminoasa, catifelata!

10895u7

CarmenSpa, Salon de Slabire, Remodelare si Intretinere Corporala Oradea, str. Gen. Magheru nr. 13

Instagram