In tratamentele de Slabire/Remodelare Corporala este foarte important procesul de eliminare a celulitei, ceea ce poate fi destul de dificil. Din aceste motive am ales cativa aliati de nadejde (pe langa Tratamentul Anticelulitic cu Vacuum):

Impachetarile la Termocuverta cu Raze Infrarosii cu Creme Profesionale care contin ingrediente de topire a celulitei. Razele Infrarosii din Termocuverta patrund adanc in stratul de grasime impreuna cu cremele anticelulitice, il topesc din interior spre exterior si, prin intermediul transpiratiei, o elimina pe loc. Cremele profesionale folosite sunt foarte importante, asa cum este important si consumul de apa – care ajuta la transportarea celulitei prin sistemul limfatic.

Drenajul Limfatic efectuat cu Aparatul de Presoterapie duce la o Detoxifiere Completa, eliminand, prin sistemul limfatic, reziduurile metabolice, toxinele, retentia de apa si, foarte important, Celulita! Am observat pe unele site-uri ca acest aparat este numit „moartea celulitei” deoarece este un Tratament Anticelulitic eficient.

Deasemenea este importanta alimentatia si consumul unor ceaiuri, fructe, legume si condimente (pe care le recomand in salon).

Toate acestea vor fi de un real ajutor in eliminarea celulitei iar corpul va prinde conturul dorit!

remodelare-corporala1

CarmenSpa Oradea, Salon de Slabire, Remodelare si Intretinere Corporala, Magheru nr. 13

Instagram