Un tratament placut si cu rezultate uimitoare – Electrostimularea Musculara in Termocuverta cu Raze Infrarosii, cu creme profesionale Bruno Vassari – Ideal pentru cele care sunt pe ultima suta de metri inainte de concediu, nunta sau alt eveniment!

Impachetarile la Termocuverta InfraRed cu Crema Termosudanta Bruno Vassari intensifica circulatia sangelui, ajuta la eliminarea toxinelor, incetineste integrarea grasimilor in tesuturi si tonifierea/catifelarea pielii. Se recomanda folosirea pentru disparitia celulitei persistente de pe abdomen, fese si coapse, respectiv pentru prevenire. Impachetarea la Termocuverta este echivalenta cu un antrenament usor, se ard aproximativ 300 calorii pe sedinta. Sunt ideale pentru subtierea corpului. Datorita ingredientelor de cea mai buna calitate, chiar si clientele care in mod normal au probleme in a transpira, cu aceasta crema transpira si au rezultate uimitoare!

Pentru efecte si mai bune si Tonifiere Musculara adaugam si Electrostimulatorul – datorita Razelor Infrarosii din Termocuverta si a caldurii intense grasimea este topita mai intens si muschii se tonifica si se sculpteaza mai rapid si mai vizibil.

Electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere,  asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta, pierzandu-se centimetri. Datorita asezarii electrozilor, muschii se contracta si lucreaza perfect, la intensitate optima, pe toata durata sedintei (45 minute), ceea ce la sala este imposibil deoarece intervine oboseala fizica si incetinim ritmul.

Este recomadat tuturor categoriilor de cliente! Poate fi un tratament complementar pentru Vacuum/Ultrasunete sau poate fi un Tratament de sine statator.

Important: pentru rezultate mai bune dupa tratamentele efectuate la salon se recomanda a nu se consuma alimente minim o ora! Organismul este obosit si pentru a-si reface energia arde grasimile de pe corp, daca avem mancare in stomac, va arde mancarea! Hidratarea este importanta si inainte si dupa sedinte!

perfect womans bum and legs

Durata tratamentului: 45 minute de 2/3 ori pe saptamana!

 

 CarmenSpa, Salon de Slabire/Remodelare si Intretinere Corporala Oradea, Magheru 13
Instagram