Când vine o clienta în salon, prima întrebare pe care mi-o adresează este: „Care este cel mai eficient Tratament pentru mine?” .

De obicei se dorește slabirea atât în kg cât și în cm, tratarea celulitei și tonifierea atât musculara cât și a pielii (în cazul persoanelor trecute de o anumita vârstă sau a celor care au slăbit deja multe kg).
În urma discuțiilor, clientele ajung sa aleagă „PACHETELE COMBINATE” pentru ca le oferă absolut tot ce au nevoie: Presoterapie, Vacuum/Ultrasunete, Impachetari în Termocuverta și Electrostimulare.
Luate pe rand:
PRESOTERAPIA: aparatul este folosit inclusiv în clinicile medicale pentru tratarea obezitatii – realizează un Drenaj Limfatic perfect ceea ce duce la Slabire atât în kg cât și în cm, prin Detoxifierea Intensa a Organismului. Este c
ea mai placuta si extrem de eficienta Procedura pentru Slabire si Anticelulita, accelerand vizibil procesul de Slabire/Anticelulitic. Nu degeaba este numita „moartea celulitei”.

VACUUM-UL: este Tratamentul rege în Tratarea Celulitei. Prin vacuumarea zonelor tinta se desprinde stratul de grasime de pe muschi, se superficializeaza ca organismul sa o elimine prin sistemul limfatic (care este îmbunătățit prin Presoterapie), transpirație (care se obține în Termocuverta cu Raze Infrarosii) și urina (se recomanda consumul de lichide). O parte se elimina în timpul ședinței de Vacuum fiind topita de Crema folosita, cu cât Crema este mai puternica cu atat este mai vizibil rezultatul. Este un Tratament Anticelulitic foarte eficient.

ULTRASUNETELE: lucreaza cu un milion de herti pe secunda, pentru a crea acelasi efect ca cel al unei diete (asta nu inseamna ca pe parcursul tratamentelor se va renunta la o alimentatie sanatoasa sau la o dieta prescrisa de nutritionist!!!). Efectul similar unei diete este dat de arderea grasimilor subcutanate (shape) cu energie cinetica generata de aceste micro-vibratii.

IMPACHETARILE ÎN TERMOCUVERTA INFRARED: Razele Infrarosii pătrund adânc în stratul de grasime incalzindu-l/topindu-l din interior spre exterior, ducând la o transpirație abundenta prin care se elimina Toxinele, Depozitele de Apa și Grăsimea Pufoasa. Într-o sedinta la Termocuverta se poate slabi pana la 500 g iar pielea este mătăsoasa și mai tonica încă de la prima sedinta.

ELECTROSTIMULAREA MUSCULARA: Tonifiere Musculara cu Efort Fizic Zero. Datorita asezarii electrozilor muschii lucrează perfect și la intensitate ridicata pe perioada sedintei. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite, ducând la tonifiere musculara.

800-min-remodelare-corporala-4

CarmenSpa Oradea, Salon de Slabire, Remodelare si Intretinere Corporala, Magheru 13, Tel: 0723883045

Instagram