Daca se doreste Slabirea, Tratarea Celulitei si Remodelarea Corpului e clar ca nu exista o singura Terapie care sa le faca pe toate. E imposibil sa ai acelasi rezultat cu o singura terapie, comparativ cu un cumul de doua sau trei terapii.

Asa cum sunt descrise Terapiile  in paginile de pe site,  fiecare terapie (tratament, procedura) este complementara una pentru cealalta. Asta nu inseamna cu nu sunt eficiente si facute separat!, dar, facute impreuna, una dupa alta, in cadrul aceleiasi sedinte, rezultatele sunt mult mai bune intr-o perioada mult mai scurta.

Exista cliente care nu consuma lichide, pe aceste cliente le vor ajuta in eliminarea celulitei Impachetarile la Termocuverta cu Raze Infrarosii. Neavand lichide suficiente in organism, risca sa nu elimine celulita, noroc cu Termocuverta InfraRed.

Exista cliente care au un tranzit blocat: Drenajul Limfatic in Presoterapie (cea mai placuta si extrem de eficienta Procedura pentru Slabire si Anticelulita.) ajuta de minune la Restartarea Metabolismului, Eliminarea Celulitei si Slabirea atat in cm cat si in kg.

Mai exista acele cliente care, din diferite motive, nu vor sa auda de efortul fizic: Electrostimularea ajuta! Fara efort fizic, fara dureri musculare sau de articulatii!

Exista acele cliente care nu vor sa faca Vacuum pentru ca au auzit ca doare si Invineteste: Ultrasunetele sunt o varianta minunata. Tratamentul cu Ultrasunete nu doare, nu invineteste!

Am lasat la final Tratamentul Anticelulitic cu Vacuum (sau masajul anticelulitic cu vacuum): este un tratament care disloca nodulii de grasime de pe muschi, ii superficializeaza si ii aduce in stratul superior al dermei pentru a fi eliminati prin transpiratie si urina.

135

CarmenSpa. Salon de Slabire, Remodelare si Intretinere Corporala Oradea, gen. Magheru nr 13, Tel: 0723883045

Instagram