Am ezitat mult inainte sa scriu acest articol. Mai precis doi ani! Azi m-am hotarat, totusi, sa-l scriu. Este parearea mea in urma unor ani de experienta!

Ne-am obisnuit sa achizitionam totul la reduceri: -50% sau chiar -70%. Ce bine suna! In realitate, treaba sta putin altfel.

Vorbesc acum despre Prestarile de Servicii. Este ceea ce am observat in 4 ani de Servicii de Bronzare si 9 ani de Remodelare Corporala.

Treaba sta cam asa: Se pun preturile foarte mari/produs – asta este pentru cei care musca asa! Apoi, la cateva saptamani, vin Reducerile de 50% din pretul respectiv – in realitate, abia acum pretul se apropie de pretul corect al produsului respectiv. Si se alterneaza astfel preturile la nesfarsit!

Eu nu am sa ma „obosesc” cu astfel de scenarii! Clientele vechi stiu ca, in anul 2009 sedinta de Vacuum Basic (30 minute) costa, la abonament, 15 lei. Azi, in anul 2019, aceeasi sedinta de Vacuum Basic (30 minute) costa, la abonament, 20 lei. Vorbesc despre abonamente pentru ca 98% dintre cliente prefera plata la abonament! Si am Pastrat Acelasi Raport la absolut toate Gamele si Procedurile! Am pus Preturile Reale de la inceput, iar la cele care mi s-au parut prea scumpe (ma refer la pretul recomandat de catre distribuitor) am redus eu pretul la cat m-am gandit ca ar fi ok pentru clienta si pentru mine, si asa a ramas!

Ramane la latitudinea clientelor sa-si deschida bine ochii inainte de a-si deschide portofelele!

Deasmenea, vreau sa va multumesc tuturor celor care, de-a lungul anilor, ati avut incredere in mine! Va astept, cu drag, oricand!

pret corect

CarmenSpa, Oradea, Gen. Magheru nr 13, parter, ap 4. Telefon 0723 883 045

 

Instagram