CrioRadiofrecventa este o Terapie noua, Premiata in anul 2018 ca fiind cea mai Inovativa Tehnologie Anti aging, deocamdata este unica

Este un Tratament de Slabire si Liftare atat facial cat si corporal

Sinergia perfecta intre RadioFrecventa (temperatura de pana la plus 85 grade) si CrioTerapie (temperatura de pana la minus 15 grade) ofera Rezultate spectaculoase si Confort Maxim! Oricare dintre aceste proceduri soc, efectuata singura pe piele ar putea produce necroze, degeraturi sau arsuri, dar pentru faptul ca cele doua terapii (temperaturi extreme) se imbina intr-un singur capat de lucru, ofera clientei rezultate spectaculoase, sigure si eficiente, in 30 de minute de tratament se observa scaderea in centimetri si liftarea zonei pe care s-a lucrat.

Acest Tratament de la Body Health ofera cea mai puternica energie in randul echipamenteor de Radiofrecventa, ducand-o la un alt nivel prin combinarea, pe acelasi capat de tratament, cu CrioTerapia (un sistem de racire de pana la minus -15 grade), producand un soc termic, ceea ce duce la o compactare cu efecte vizibile imediat, in centrimetri, de la prima sedinta!

Temperatura crescuta (+ 85 grade) din interior va interactiona cu temperatura scazuta (-15 grade) de la nivelul tegumentului si astfel se va produce socul termic care determina instant fibroconstrictia, adica strangerea tegumentului ca intr-un corset/tightening, cu rezultate de la prima sedinta, inclusiv pe liftarea tegumentului (datorita crioterapiei inserate impreuna cu radiofrecventa).

Se lucreaza o singura zona/sedinta! Frecventa poate sa fie de 2-3 sedinte/saptamana! Se poate asocia cu oricare Procedura din salon! Recomandat a se asocia cu Drenajul Limfatic (in Presoterapie) sau Electrostimulare Musculara.

Ca in orice Terapie de Slabire/Remodelare Corporala este importanta si alimentatia, consumul de apa si sa nu facem excese de niciun fel.

Zone pe care se lucreaza

Facial  – piele flasca si incretita. Lifting facial vizibil in zona inferioara a fetei, mandibula, gat si decolteu. Se poate asocia, in aceeasi zi, cu Terapia Led faciala, Radiofrecventa Bi/Tripolara si/sau Microdermabraziunea!

Corporal – slabire, liftare si tonifiere a pielii pe zonele deficitare:

 • abdomen inferior si superior (eventual ne putem extinde si spre solduri)
 • picioare – zona din fata genunchilor, pana sus
 • coapse sub fese (zona care de obicei se lasa)
 • partea de sus a bratelor (biceps si triceps)

Efecte:

 • Volumetrie a fetei
 • Stergerea ridurilor
 • Slabire imediata in centimetri
 • Tonifiere imediata
 • Liftare imediata
 • Liftare zona subfesiera si fese – in 2 maxim 4 sedinte
 • Lifting al genunchilor – se observa efectul intr-o singura sedinta
 • Lifting in zona interioara a coapselor – in 4 maxim 5 sedinte

Contraindicatii!

acnee activa, dermatite, hipertiroidie, diabet, iritatii, inflamatii, rani deschise, boli autoimune (lupus, vitiligo), boli autonervoase (psoriazis, zona zooster), epilepsie, sarcina, alaptare, varice, fragilitate capilara pronuntata, flebite, tromboflebite, menstruatie, tija metalica, implant metalic, surub metalic, placa metalica, pivot metalic, operatii pe cord de tip peace maker, stimulator cardiac, stimulator pentru epilepsie, steopatoza hepatica, orice boli de piele.

In unele cazuri se poate lucra evitand zona afectata. Clientele sunt rugate sa aduca la cunostinta personalului din salon daca sufera de oricare dintre contraindicatiile de mai sus, si se va stabili daca se poate efectua tratamentul.

Se recomanda consumul a 2 litri de apa/zi si o alimentatie adecvata!

Servicii & Pret

Gama Premium Tech

Alegeti un pachet, combina serviciile noastre si vezi rezultatul instant dupa 2/3 sedinte.

Numar de telefon

Program de lucru

Luni – Vineri : 10:00 – 19:00

 

Nu ezitati sa ne vizitati

Adresa: Oradea, Calea Aradului nr 12

Daca aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Instagram