HiFU multifocal Himfu – este o Tehnologie Sigura, Eficienta si Unica

Himfu (High-Intensity MultiFocused Ultrasound) – ultrasunete de foarte mare intensitate care se focuseaza in puncte fixe, in shootinguri concentrate, creand vibratii extrem de puternice si ultra-rapide, care bombardeaza celulele adipoase, distrugandu-le.

Este tehnologia care are acelasi obiectiv ca si liposuctia chirurgicala: distrugerea definitiva a unui numar important de adipocite, dar fiind non-invaziva si nedureroasa, fara perioada de recuperare. Este un Tratament Premium, cu Efecte multiple, benefice si imediate, masurabile in centimetri.

Actioneaza cu valuri cavitationale de inalta frecventa producand microbule ce cresc presiunea in interiorul celulei grase. Dilatarile si comprimarile repetate si rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediata a acestora si o reducere instanta a centimetrilor. Aceste unde focalizate de mare intensitate converg intr-un strat adipos de 1,5cm, 2 cm si 2,5 cm sub nivelul pielii, distrugand celulele adipoase, in jur de 8 pana la 10 milioane de celule grase in 30 minute de tratament.

Desi este un Tratament de sine statator, este indicat sa se asocieze cu Drenajul Limfatic (in Presoterapie) si Electrostimularea Musculara.

Doua zile dupa Tratamentul HimFu este indicat sa nu se consume carbohidrati, zaharuri si alcool. Ca in orice Terapie de Slabire/Remodelare Corporala este importanta si alimentatia, consumul de apa si sa nu facem excese de niciun fel.

Terapia se face o data pe saptamana + Drenajul Limfatic in salon, dupa care este indicat a se face efort fizic sau macar 20 minute de plimbare. Aceasta parte se poate inlocui cu o sedinta de Electrostimulare Musculara in salon.

Rezultate si Efecte

  • Scaderea in centrimetri dupa prima sedinta
  • Distrugerea unui numar mare de celule adipoase (intre 8 si 10 milioane)
  • Reconturarea si Remodelarea zonelor cu probleme
  • Se obtin rezultate spectaculoase pe zone cu strat de grasime mare

Contraindicatii!

sarcina, alaptare, hipertrigliceridemie, hipercolesterolemie, hepatita, HIV, probleme de coagulare a sangelui, hernii, leziuni deschise pe zona tratata, hipertiroidie, boli autoimune (lupus, vitiligo), boli autonervoase (psoriazis, zona zooster), operatii pe cord de tip peace maker, stimulator cardiac, stimulator pentru epilepsie, orice boli de piele, diabet, steatoza hepatica.

In unele cazuri se poate lucra evitand zona afectata. Clientele sunt rugate sa aduca la cunostinta personalului din salon daca sufera de oricare dintre contraindicatiile de mai sus, si se va stabili daca se poate efectua tratamentul.

Se recomanda consumul a 2 litri de apa/zi si o alimentatie adecvata!

Servicii & Pret

HimFU Corporal – Terapie Unica si Premiata

Alegeti un pachet, combina serviciile noastre si vezi rezultatul instant dupa 2/3 sedinte.

Numar de telefon

Program de lucru

Luni – Vineri : 10:00 – 19:00

 

Nu ezitati sa ne vizitati

Adresa: Oradea, Calea Aradului nr 12

Daca aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Instagram