Tratamentul cu vacuum ramane cel mai eficient tratament impotriva celulitei. De ce? Pentru faptul ca actioneaza mecanic asupra zonelor cu probleme. Dezlipind grasimea (celulita) de pe muschi o face mai moale (prin miscarile efectuate cu aparatul pe zona respectiva, stratatul de grasime devine tot mai superficial) pentru a putea fi eliminata de catre organism prin transpiratie si urina. Pe perioada tratamentului este necesar consumul de lichide pentru a ajuta la transportul grasimilor de sub piele in limfa (In urma tratamentului cu vacuum, daca este efectuat corect, rezulta drenaj limfatic) ca apoi sa fie eliminata din organism.

In ceea ce priveste mult mediatizata durere in timpul procedurii de vacuum… cam 90% dintre cliente nu simt decat un mic disconfort care se atenueaza dupa a 5-a sedinta, urmand ca pana la final sa nu simta decat ca se lucreaza pe zona, dar fara urma de disconfort. In ceea ce le priveste pe cele 10%… au facut tratamentele pana la capat! La primele sedinte am lucrat cu grija si, in timp (dupa aproximativ 5-6 sedinte), au inceput sa simta doar un mic disconfort.

La fel sta treaba si cu vanataile! Asa cum am mai scris si alta data… nu aparatul de vacuum invineteste, ci persoana care il utilizeaza!

In urma tratamentului cu vacuum se slabeste in cm si dispare celulita (aspectul de coaja de portocala), pielea devine ferma si catifelata (in timpul procedurii, pe zona pe care se lucreaza se intensifica circulatia sangelui, se face un peeling, ca rezultat al miscarii aparatului, si se intensifica secretia de colagen, regenerarea pielii fiind mult intensificata), luminoasa.

Efectele asupra pielii se vad dupa prima sedinta deja (clientele observa ca pielea devine mai luminoasa), iar asupra celulitei dupa aproximativ 7-8 sedinte (dupa primele 5 sedinte celulita va fi mai vizibila – ceea ce este foarte bine – abia pe urma se incepe eliminarea).

In tratamentele de slabire/anticelulitice este nevoie de timp (de la minimum 15-21 sedinte, de 3 ori/saptamana, pana la… atat cat e nevoie). Aceste tratamente nu au restrictii ca durata in timp (numar de sedinte) deoarece regleaza metabolismul ceea ce ia timp (la persoanele care trebuie sa slabeasca mult), si, din acest motiv, daca se respecta sfaturile primite la salon, rezultatele se mentin ani de zile.

Rezultatele? Un corp suplu, tonifiat, fara grasimi si o piele neteda, catifelata, luminoasa. O persoana care se simte bine in pielea ei!

Preturi si oferte pe www.CarmenSpa.ro

cure-antigrasso

CarmenSpa, Salon Remodelare Corporala Oradea

 

 

Instagram