Multe cliente ma intreaba de ce nu am cantar in salon. Raspunsul este: „Aici contorizam centimetrii, nu kilogramele”. Urmatoarea intrebare este: „De ce?”

Raspunsul:

Atunci cand slabesti in kilograme, celulele adipoase doar isi micsoreaza volumul, numarul lor ramanand acelasi, ceea ce inseamna ca, in clipa in care, dintr-un motiv sau altul iei iarasi in greutate, ele vor reveni la forma initiala, sau chiar se vor mari mai mult. Din acest motiv curele de slabire si dietele nu au rezultate „pe viata”.

In schimb, atunci cand slabesti in centimetri, numarul celulelor adipoase este redus (este stiut ca prin efectuarea Vacumului celulele adipoase sunt sparte, superficializate si eliminate prin urina si transpiratie), ceea ce inseamna ca, atunci cand incepi sa te ingrasi, vei avea mai putine celule adipoase care sa isi mareasca volumul (nu te vei ingrasa tare decat daca insisti :-).) Intretinerea siluetei va fi mult mai usoara.

Deasemenea, slabind in kilograme nu vei slabi de pe zonele cu probleme majore, vei slabi de pe zonele pe care nici nu te-ai prea ingrasat – in functie de silueta pe care o ai: para – vei slabi din talie si tu vrei sa slabesti de pe coapse si fund; mar – vei slabi de pe picioare si fund, cand, de fapt, tu vrei sa slabesti din talie! Slabind in centimetri cu Tratamentele de Remodelare Corporala (vezi si articolul „Remodelarea Corporala pe zone”) datorita faptului ca se lucreaza pe zonele cu probleme, pe aceste zone vei slabi accelerat, iar pe celelalte zone foarte putin (deasemenea in functie de necesitatile fiecareia).

In consecinta: prin Remodelare Corporala se slabeste vizibil in cm si de pe zonele cu probleme, prin eliminarea celulelor grasoase, (cremele folosite fiind creme arzatoare de grasimi), dar se vor simti si kg in minus. Grasimea este pufoasa si usoara, ocupand volum mai degraba decat kg. In cazurile in care trebuie sa se slabeasca mult, prin continuitatea Tratamentelor de Remodelare Corporala se va ajunge si la slabirea in kg (tot prin eliminarea celulelor grasoase).

basic mare

CarmenSpa, Salon de Slabire, Remodelare si Intretinere Corporala Oradea, str. Gen. Magheru nr. 13

Instagram