Exercitiile fizice facute corect – Electrostimularea

Electrostimularea Musculara este importanta atat pentru persoanele sedentare cat si pentru cele active. Datorita asezarii electrozilor, muschii se contracta si lucreaza perfect, la intensitate optima, pe toata durata sedintei (45 minute), ceea ce la sala este imposibil deoarece intervine oboseala fizica si incetinim ritmul. Senzatia pe care o ai cand faci electrostimulare este foarte placuta, relaxanta asemeni unui masaj. Pe durata intregii sedinte sunt antrenate toate grupele musculare in acelasi timp (abdomen/fese, picioare, brate).

Electrostimularea inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului.

In timpul Electrostimularii se lucreaza doar pe muschi, coloana, ligamentele si incheieturile nu sunt solicitate – clienta sta relaxata pe masa de masaj, fara sa depuna niciun efort fizic.

In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei, drenaj limfatic si tranzit intestinal fluent.

Electrostimularea la cald are efecte mult mai rapide si mai vizibile.

Important pentru rezultate optime: nu se vine in salon cu stomacul plin si nu se mananca minim o ora dupa terminarea sedintei: organismul fiind obosit va arde calorii pentru refacerea energiei, daca exista mancare in stomac, va arde mancarea, nu grasimea de pe corp!

electrostimulare

CarmenSpa, Salon de Slabire, Remodelare si Intretinere Corporala Oradea

Instagram