Epilare Progresiv Definitiva cu Laser Dioda de 808 nm

Este o Procedura Sigura, Eficienta, Rapida si Nedureroasa de indepartare definitiva a firelor de par nedorite! si cel mai eficien Tratament impotriva Foliculitei!, care se poate face in orice anotimp si pe orice tip de piele!

In comparatie cu alte Proceduri, Laserul este unidirectional pe firul de par, fara a afecta pielea. Fascilulele laser au mai multe propietati care le diferentiaza de lumina incoerenta produsa de led sau IPL (lumina intens pulsata):

  • monocromaticitate – un spectru foarte ingust de lungimi de unda
  • directionalitatea – proprietatea de a se propaga pe distante mari cu o divergenta foarte mica si, ca urmare, capacitatea de a fi focalizate pe o arie foarte mica
  • intensitatea – unii laseri sunt suficient de puternici pentru a fi folositi la taierea metalului

Actioneaza de la prima sedinta: dupa doua saptamani de la prima sedinta firele de par vor fi moi, subtiri si vor cadea singure. Dupa urmatoarele 2-3 sedinte vor aparea zone golase, iar firele existente vor fi foarte subtiri si vor cadea progresiv. Dupa a 4-a sedinta progresul va fi tot mai vizibil. Frecventa sedintelor este una la 4 saptamani, atat cat este nevoie. Dupa terminarea sedintelor, va fi nevoie doar de 1-2 sedinte/an, pentru intretinere.

Pentru a avea rezultatele dorite, trebuie sa monitorizam  evolutia dupa fiecare sedinta, si sa continuam cu inca una sau doua sedinte, daca este cazul.

Cu cat parul este mai inchis la culoare (contine mai multa melanina) si este mai gros, cu atat este eliminat mai repede. Parul blond se va elimina mai incet, iar parul alb/carunt si cel roscat natural se poate intampla sa nu fie sesizat de catre unda laser.

Aceasta Procedura este nedureroasa, eficienta, rapida si sigura, si se poate efectua si in lunile de vara. Veti observa ca, pe parcursul sedintelor de Epilare cu Laser, pielea va deveni catifelata si luminoasa. Veti obtine rezultate mai bune in mai putine sedinte, comparativ cu alte proceduri de epilare definitiva, deci economisiti timp si bani!

Epilarea Definitiva cu Depilight Pro este nedureroasa din mai multe motive: Laserul produce un fascicul de lumina unidirectional pe firul de par, neafectand pielea, iar capul aparatului are tripla racire (apa, aer, semiconductori), ceea ce ofera un confort sporit clientei, fara senzatie de arsura. Clientele foarte sensibile pot simti un mic disconfort pe anumite zone. Totul se face Rapid, Eficient, Sigur si Confortabil.

Epilarea Definitiva cu Laser este o Procedura de care pot beneficia atat doamnele cat si domnii. Se efectueaza in mai multe sedinte si necesita o mica pregatire din partea clientei: RADEREA! pentru persoanele care s-au epilat cu ceara sunt necesare 4 raderi inainte de Epilarea cu Laser, Pentru persoanele care au apelat la cremele epilatoare si/sau aparate care smulg parul vor fi necesare 3 raderi inainte de Epilarea cu Laser. Persoanele care folosesc lama, se rad si vin la salon. Inainte de sedinta trebuie ras parul definitiv, nu folositi deodorant, nu va expuneti la soare/solar doua zile inainte si dupa sedinta de laser, nu faceti dusuri fierbinti/sauna imediat dupa.

Durata tratamentului dureaza si in functie de varsta, sex, pigmentul parului si al tenului, de grosimea si densitatea firelor de par. Deasemenea trebuie sa tinem cont de contraindicatii. Timpul aproximativ pentru fiecare zona!

Contraindicatii – clienta are obligatia sa tina cont de contraindicatii si sa anunte personalul salonului

Piele recent bronzata/sensibila/arsa, inflamatii, iritatii, leziuni deschise, boli de piele, herpes, acnee vulgara, boli autoimune, zona pe care exista psoriazis, vitiligo, 6 luni dupa electroliza.

Antiinflamatoare, antidepresive, aspirina, paracetamol, toate medicamentele fotosensibilizante pentru organism, dezechilibre hormonale.

Menstruatie, sarcina, alaptare. Stimulator cardiac, epilepsie, tumori maligne, melanon.

Medicamente, suplimente sau vitamine pentru cresterea parului.

Se poate face pe foliculita inactiva! Este cea mai recomandata solutie impotriva foliculitei – o data cu firele de par distruse de la suprafata, sunt distruse si cele de sub piele.

Servicii & Pret

Epilare Dioda Laser 808 nm

Alegeti un pachet, combina serviciile noastre si vezi rezultatul instant dupa 2/3 sedinte.

Numar de telefon

Program de lucru

Luni – Vineri : 10:00 – 19:00

 

Nu ezitati sa ne vizitati

Adresa: Oradea, Calea Aradului nr 12

Daca aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Instagram