Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Remodelare Corporala cu Ultrasunete

Aparatul de remodelare corporala cu ultrasunete folosit in salonul CarmenSpa

lucreaza cu un milion de herti pe secunda, pentru a crea acelasi efect ca cel al unei diete (asta nu inseamna ca pe parcursul tratamentelor  se va renunta la o alimentatie sanatoasa sau la o dieta prescrisa de nutritionist!!!). Efectul similar unei diete este dat de arderea grasimilor subcutanate (shape) cu energie cinetica generate de aceste micro-vibratii. Tratamentul de remodelare corporala cu ultrasunete se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen, solduri, fund, coapse, brate, barbie, etc.

Tratament Anticelulitic/Slabire

Imbina efectul termic provocat de ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din creme anticelulitice. Ultrasunete creeaza micro – vibratii invizibile percepute foarte usor pe epiderma, care penetreaza 4 -5 cm in grasimea subcutanata, spargand depozitele de grasime calcifiate. Practic, ultrasunetele creaza un micro – masaj, solicitand mecanic tesuturile care se incalzesc si defibrozeaza celulita. Tratament anticelulitic cu rezultate imediate oferite. Tratamentul este destinat în special tratamentelor corporale legate de: atenuarea nodulilor anticelulitici şi reconturarea adipozităţilor localizate, obţinute prin acţiunea mecano-termică ce le dizolvă şi le face mult mai uşor de eliminat din organism, îmbunătăţirea elasticităţii ţesuturilor, pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi creme şi loţiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, de fermitate sau vergeturi, accelerarea circulaţiei sanguine şi a hidratării în profunzime a pielii.

De asemenea, ultrasunetele sunt folosite în tratamentul facial pentru ochi şi contur facial,  lifting facial, anticearcăn, depigmentare,  prin eliminarea acumulărilor de melanină.

Sonofreza

Presiunea acustica oferita, maximizeaza eficienta cremelor anticelulitice, antivergeturi, antiriduri, etc. Sonoforeza prin ultrasunete transporta mult mai usor ingredientele active direct la zona ce se doreste a fi tratata.

Caracteristici Aparat:

 • 3 capete de tratament: corporal, facial, zona ochilor
 • 10 nivele de intensitate
 • modulator de frecventa pulsata: 3 Hz

Rezultate: 

 • Tratament anticelulitic prin inmuierea nodulilor celulitici si eliminarea lor
 • Remodelare corporala – redarea elasticitatii pielii
 • Efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei
 • Efect anticearcan si de lifting facial prin stimularea activitatii celulare, controleaza oxidarea celulara si activarea melaninei de sub piele. Permite patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate pentru reducerea ridurilor si hidratarea epidermei.
 • Realizeaza o profunda sonoforeza – Ultrasunetele dubleaza eficienta ingredientelor active din cremele antirid, antivergeturi, anticelulita.
 • Activare a micro-circulatiei cutanate prin actiunea termica a tratamentului cu ultrasunete.
 • Alte efecte pozitive obţinute cu ajutorul tratamentelor:
  •   este stimulată eliberarea toxinelor din celule şi transferarea lor în sistemul limfatic (Drenaj limfatic).
  •   fracturi osoase, micşorând timpul de vindecare.

Aceasta procedura se poate completa cu oricare din celelalte proceduri: Vacuum Slim Forte, Impachetari la Termocuverta cu Raze Infrarosii si/sau Electrostimulare Musculara!

Spre deosebire de Vacuum Slim Forte, Tratamentul cu Ultrasunete Nu Invineteste, Nu Doare!

Este recomandat sa se faca 3 sedinte/saptamana pana la obtinerea rezultatului dorit, urmand ca pe urma sa se faca doar intretinere aproximativ o sedinta/7 sau 10 zile!

poza

CarmenSpa, Salon Remodelare Corporala Oradea